top of page
Search
  • Writer's pictureSara W. Adamson

Kuinka ottaa PayPal automaattinen lisäys käyttöön?


Koska me kaikki olemme nykyään osa yhteiskuntaa, jossa jokaisella yksilöllä on säännöllisesti käytössään tekninen laite, sinun tulee opetella käyttämään internet palveluita oikein. Teknologisen kehityksen avulla on saatavilla useita sovelluksia, jotka voit valita.


Kuitenkin merkittävin, josta sinun pitäisi tietää, on PayPal kaltainen maks ualusta. Se on eräänlainen ohjelmisto, joka tuotiin markkinoille helpottamaan ihmisten talouden hallintaa.


Tämän alustan avulla voit lähettää rahaa, vastaanottaa maksuja, seurata kulujasi, linkittää pankkitilisi jne. ilman vaikeuksia. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaansa mukaan tietää enemmän tämän ohjelmiston ja sen ominaisuuksien toiminnasta PayPal tuki tiimin avulla.

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi selvittää, kuinka voit asentaa huipp uluokan maksutapa järjestelmän, kuten PayPal, älypuhelimeesi, kannettavaan tietok oneeseen tai tietokoneeseen, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma, miten voit varmistaa, että teet kaiken oikein.


Tällaisina aikoina sinun tulee ottaa nopeasti yhteyttä PayPal tekniseen tuki tiimiin. Se on joukko koulutettuja ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti, joten voit luottaa heihin helposti.

Tämän lisäksi voit ottaa PayPal automaattisen täydennyksen käyttöön muutaman vaiheen avulla. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata PayPal ohjelmisto tietokoneellasi tai älypuhelimellasi

  • Kun pääikkuna avautuu, napauta PayPal saldo välilehteä, jonka löydät

  • Näyttöön tulee uusi sivu, jossa on useita työkaluja. Valitse Lisää vaihtoehtoja painike

  • Napauta Automaattinen täyttö välilehteä seuraavasta avautuvasta ikkunasta

  • Kytke se päälle näytön ohjeiden mukaisesti

Voit soittaa PayPal asiakaspalvelu Suomi numero, jos haluat tietää lisää tästä sovelluksesta.


Aiheeseen liittyvä blogi



12 views0 comments

Recent Posts

See All

Kuinka lisätä luottokortti PayPal?

Jos sinulla on organisaatio, joka palvelee ihmisiä ympäri maailmaa, tiedät jo, että tarvitset rahaa vastaanottavan palvelun avun lisäämään mukavuuttasi. Nykyään on olemassa erilaisia ​​sovelluksia sel

Ratkaisujen navigointi: PayPal-maksu kiistan ymmärtäminen

Vaikka PayPal helpottaa miljoonia turvallisia tapahtumia päivittäin, ostajien ja myyjien välillä voi syntyä satunnaisia ​​riitoja. PayPal tunnustaa oikeudenmukaisten ja läpinäkyvien ratkaisujen tärkey

bottom of page